Jensen Prestige Aqtive II

De Jensen Prestige heeft een modern ontwerp, en wordt geleverd in exclusieve meubelstoffen uit Beaulieu.

Jensen Aqtive II is elegant en ziet eruit als een boxspring als hij niet is ingeschakeld. De technische oplossing is weggewerkt in het met stof beklede bedframe. Door een Seamless textieloplossing te kiezen is het volledige bedframe bekleed. Vier poten in plaats van de gebruikelijke acht geven de bedden een nieuw, elegant en uniek uiterlijk.

Jensen Aqtive II is dubbelgeveerd met veersystemen in zowel de keerbare matras als de onderste matras. Deze constructie geeft het bed veel stabiliteit. Met de afstandsbediening kunt u het hoofd- en het voeteneind van het bed traploos bedienen, aangedreven door twee krachtige, maar bijna stille, elektrische motoren. Gebruikersvriendelijke en intuïtieve afstandsbediening met kantelfunctie.

KENMERKEN:

 Met de geïntegreerde hoofdsteunfunctie kunt u het bed zodanig verstellen dat uw hoofd en nek in de juiste positie staan wanneer u rechtop zit.

 Traploze en individuele verstelling omhoog/omlaag van het hoofdeind of het voeten- en hoofdeind tegelijkertijd.

 Twee bedden kunnen door dezelfde afstandsbediening worden gesynchroniseerd en bediend.

 Onze app maakt het gemakkelijk om uw favoriete slaaphouding te kiezen.

 Pas de bedpositie aan met stembesturing.

 Praktische verlichting onder het bed om uw partner ’s nachts niet te storen.

 Memory-functie voor het opslaan van uw favoriete positie.

Hardheden:

Choose between soft, medium, firm and extra-firm sleep comfort.

Maten:

Verkrijgbaar in alle standaardmaten: 80x200, 80x210, 90x200, 90x210, 105x200, 105x210, 120x200, 120x210

Stofkeuzes voor Prestige Aqtive II

Nature (429)

Headboard Nature (439)

Light Grey (427)

Headboard Light Grey (437)

Dark Grey (426)

Headboard Dark Grey (436)

Green (428)

Headboard Green (438)

Anthracite (425)

Headboard Anthracite (435)

Meer informatie over Prestige

Technische gegevens

1. Jensen Sleep III
2. Jensen Aloy® 2.1 Pocket 14 cm met Jensen® Original Zone System
3. Cellex XS 4 cm
4. Jensen Reflect Pocket 7 cm

spring-aloy-13-2

Jensen Aloy® 2.1 Veersysteem

Dankzij het veersysteem heeft het gehele matras een zeer zacht oppervlak, omdat de stevigere zones pas steun gaan verlenen wanneer uw lichaam verder in het matras wegzakt.

Wist u dat het schoudergewricht een van de soepelste gewrichten van uw lichaam is, en de meeste kans op letsel loopt? Dit instabiele gewricht wordt voortdurend blootgesteld aan druk, vooral als u op uw zij slaapt. Daarom introduceren we Aloy® 2.1. Het geheim is een verbeterd Aloy® veersysteem, met een extra zachte schouderzone die uw schouders volop bewegingsruimte geeft.

Veersysteem

Evolution: Inside

Jensen® original zonesysteem

Het zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgen voor een totaal nieuwe slaapervaring. Het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder aan heupen en schouders, terwijl hun middel gewoonlijk smaller is. Omdat de matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft de in zones ingedeelde matras een gelijkmatigere en aangenamere steun waar schouders en heupen dieper in de matras zakken, terwijl het middel steviger ondersteund wordt. Het resultaat is hetzelfde, ongeacht of u op uw rug of op uw zij slaapt.

Pocket on Pocket

Jensen Pocket on Pocket betekent dat alle veersystemen in deze collectie van Jensen pocketveren zijn, hetgeen bijdraagt aan een fantastisch ligcomfort.

Stretch

Stretch in alle ligvlakken optimaliseert de eigenschappen van het veersysteem.

Het zwaanlogo

Met het oog op u en de natuur zijn alle Jensen bedden en topmatrassen voorzien van het Zwaanlabel. De producten met het Zwaanlabel moeten voldoen aan strenge eisen t.a.v. milieuaspecten gedurende de gehele levensduur van het product - van grondstof tot afval- of recyclingproduct.

Zekere garanties

Alle Jensen-matrassen hebben vijf jaar volledige garantie en 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk. Op het garantiebewijs dat u bij het bed ontvangt , kunt u de volledige voorwaarden lezen.

Appjustable

Nu is het gemakkelijker dan ooit om uw verstelbare Jensen-bed te verstellen. Onze nieuwe app voor iPhone en Android maakt het gemakkelijk om uw favoriete slaappositie te selecteren. Download Jensen Adjustable.

GETEST EN GOEDGEKEURD

Jensen-bedden worden getest en goedgekeurd door AEH, een onafhankelijk testinstituut in Zürich, Zwitserland. Elk bed wordt gecertificeerd en grondig getest op het gebied van ergonomie, hygiëne, bedklimaat en duurzaamheid.

Made in Norway

All Jensen beds and mattresses are designed and manufactured in Norway. 

Stel dit bed samen