The sleep that makes your day.

Onze bedden zijn zodanig ontworpen en gebouwd dat u optimaal van uw slaap kunt profiteren, zodat u het beste uit uw dag kunt halen.

Lees meer

Doe onze slaaptest en slaap beter.

De eerste stap naar een betere slaapgezondheid is begrijpen wat u kunt verbeteren. Onze slaapexperts hebben een test gemaakt waarmee u een duidelijk overzicht krijgt van de invloed van uw slaapgewoonten op u.

Naar de slaaptest

Vriendelijk voor de natuur. En voor u.

Voor onze bedden, die in Noorwegen worden vervaardigd, worden uitsluitend materialen productiemethoden gebruikt die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Dat geldt ook voor onze leveranciers. Om te bewijzen dat dit echt waar is, werken we met de toonaangevende duurzaamheidskeurmerken, en in het bijzonder met het Nordic Swan-milieukeurmerk. Zo kunnen we 's nachts beter slapen.

Lees meer

It’s not just a bed. It’s a Jensen.

It’s not just a bed. It’s a Jensen.

It’s not just a bed. It’s a Jensen.

Veersystemen voor een betere slaap.

Veersystemen voor een betere slaap.

Deskundigheid op het gebied van slaap.

Deskundigheid op het gebied van slaap.

Slaappioniers sinds 1947.

In ons streven naar slaapkwaliteit hebben we door de jaren heen geavanceerde technische oplossingen geïnnoveerd. Toch is onze sterke traditie in het maken van bedden onze belangrijkste troef.

Lees meer

Beddencollectie.

Verstelbaar

Verstelbaar

Continental

Continental

Nordic Seamless

Nordic Seamless

Aangepast door u.

Wij weten hoe we bedden moeten bouwen voor een optimale slaapkwaliteit. Wij weten ook hoe belangrijk het is dat uw bed echt aanvoelt als het uwe. Daarom bieden wij een groot aantal keuzemogelijkheden als het gaat om textiel en accessoires om uw bed, en ook uw slaapkamer, de stijl te geven die u wenst. 

ONTDEK ONZE ACCESSOIRES

Slaap comfortabel in een hotel met Jensen bedden.

Grand Hotel Oslo, Norway  

Grand Hotel Oslo, Norway  

Solsiden Brygge Rorbuer, Norway

Solsiden Brygge Rorbuer, Norway

The Retreat at Blue Lagoon, Iceland

The Retreat at Blue Lagoon, Iceland

Good Night Reviews

Jarl Magnus Riiber

Jarl Magnus Riiber

Ik ben enorm gedisciplineerd en sinds mijn twaalfde streef ik ernaar om dat stapje extra te zetten om één van de beste ter wereld te worden.

Met een goede nachtrust en een bed dat is geoptimaliseerd voor mij en mijn lichaam, word ik fris, jong en mentaal voorbereid wakker om alle taken aan te pakken die gepaard gaan met een lange dag sporten. Met een reismatras (topper) van Jensen, optimaliseer ik mijn rust tijdens het reizen naar verschillende WK-evenementen, waardoor de kwaliteit in elk aspect wordt gegarandeerd om elk weekend te kunnen strijden om WK-overwinningen!

Pia Seeberg

Pia Seeberg

Van bewegen slaap je goed en van goed slapen ga je beter bewegen. Veel mensen denken dat we sterker worden van lichaamsbeweging, maar dat is niet zo – de magie vindt plaats tijdens het uitrusten, als het lichaam goed slaapt, eet en rust. Door te slapen word je vitaler!

Het enige nadeel van een Jensen-bed dat ik kan bedenken is dat je nergens anders meer in wilt slapen! Ik merk dat het goede bed me helpt om in slaap te vallen. Als je beter slaapt, gaat het beter met je.

Gina Lückenkemper

Gina Lückenkemper

In de wedstrijdsport is optimaal herstel een van de belangrijkste factoren die ervoor zorgen dat je je beste prestatie kunt leveren. Samenwerken met Jensen was voor mij dan ook de logische volgende stap om te zorgen voor een goede nachtrust.

Met de Jensen Exact Comfort Adjustment-functie in mijn Supreme Continental-bed kan ik de hardheid van het matras individueel aanpassen - afhankelijk van de trainings- of wedstrijdsituatie. Zo slaap ik uitzonderlijk goed en word ik elke ochtend fris wakker. En ik wil ook geen goede nachtrust missen als ik onderweg ben. Daarom gaat mijn eigen Jensen Travel Bag met daarin mijn topper, deken en kussen ook mee naar het trainingskamp in Florida.

Daniel Ståhl

Daniel Ståhl

Als wedstrijdsporter moet je, individueel of als team, heel hard trainen om een topprestatie te leveren. Een goede nachtrust heeft voor mij dan ook een hele hoge prioriteit.

Daarom heb ik gekozen voor samenwerking met Jensens Bedden. Het comfort over de hele lengte en breedte van het bed zorgt ervoor dat ik uitzonderlijk goed slaap. En dat niet alleen - de matras en de hardheid zijn aangepast aan mijn lengte en gewicht, waardoor ik een overheerlijke nachtrust krijg. Het bed heet de Jensen Ståhl Edition.

Het resultaat is dat ik fantastisch slaap en elke ochtend vol energie wakker word.

Halvor Egner Granerud

Halvor Egner Granerud

Het "werk" van een topsporter betekent dat je overdag tot het uiterste gaat, om de volgende dag als een betere versie van jezelf wakker te worden. Het is belangrijk om zo goed mogelijk te slapen, en daarom slaap ik in een Jensen bed.

Martin Ødegaard

Martin Ødegaard

Slaap en herstel zijn een belangrijk onderdeel van het leven van een atleet. Om optimaal te kunnen presteren, zorg ik ervoor dat ik voldoende slaap en rust krijg.

Ik ben erg blij om in mijn Jensen bed te slapen. Het optimaliseert mijn slaap en bereidt mij voor op elke wedstrijd.

Anniken Jørgensen

Anniken Jørgensen

Ik hou van al die mooie details. Het bed is niet zomaar een bed, maar een hoogwaardig designmeubel met elegante naden en stijlvolle details.

Toen ik de functie Jensen Exact Comfort Adjustment voor de eerste keer uitprobeerde, begon ik bijna te huilen. Ik voelde meteen de verlichting voor mijn rug en ik wist ik vanaf nu elke nacht beter zou slapen.

Tone Kroken

Tone Kroken

Working as a stylist, my job is very active and it’s important for me to feel energized and well-rested. I always sleep deeply and comfortably in my Jensen bed, it’s just perfect for my body and I usually wake up in the same position as I fell asleep in. My bed is the only thing I miss when travelling.

Kristin Holte

Kristin Holte

My Jensen bed has significantly improved my recovery and quality of sleep. After four months using my custom Jensen bed, I wake up more refreshed and with less pain than I did before. I can’t wait to go to bed every day.

Vita Mashadi

Vita Mashadi

Ik krijg nooit genoeg van mijn slaapkamer! Ik vind het geweldig dat ik de Exact Comfort Adjustment functie in mijn Jensen Continental bed heb. Dit geeft me de mogelijkheid om de hardheid van het matras aan te passen, zodat het zachter of steviger aanvoelt, afhankelijk van hoe ik me die dag voel en of ik op mijn buik of rug lig. Ik slaap hier zoooooo heerlijk!

Emil Meek

Emil Meek

Sleep is the foundation of everything we do when we are awake. This applies to everyone, not just to pro athletes. Sleep is the best tool we have for preventing illnesses, injuries, and for maintaining good mental health.

I have, like many others, always had trouble getting a good nights’ sleep, then it helps to have a worlds class bed from Jensen. 

It is hands down the best bed I’ve ever slept in. 

Sturla Holm Lægreid

Sturla Holm Lægreid

Ik ben ontzettend blij met mijn Jensen bed! Het zorgt voor een nachtrust van topkwaliteit, wat absoluut cruciaal is voor mij als topatleet. Een goede nachtrust is het belangrijkste middel dat ik heb om van mijn training te herstellen en beter te worden. Samen met een goede en gevarieerde voeding helpt het me om mijn doelen te bereiken, zowel in als buiten de sportarena.

Elias & Kajsa

Elias & Kajsa

Als fulltime content producers willen we anderen inspireren met geweldige reisavonturen, en een goede nachtrust is essentieel om lange en actieve dagen aan te kunnen. Goed slapen is niet alleen belangrijk voor ons herstel, maar het geeft ons ook de mentale helderheid en energie om nieuwe dingen te ontdekken en creatief te zijn. Met een goede nachtrust leven we bewuster en scherper in het nu.

Truls Qvale

Truls Qvale

As a photographer I experience periods of hard work and long days. Often I have to move and stay in the strangest positions to get the best shots, something my back doesn't like very much. This is exactly why a good bed and quality sleep is really important. That's why I chose a bed that really contributes to me waking up fully rested, ready for a new day. This bed feels like lying on a cloud. It's so comfortable I just want to stay there. 

Truls Qvale
Internationally renowned photographer

Johannes Dale

Johannes Dale

Als biatleet moet ik erop kunnen vertrouwen dat ik elke dag mentaal en fysiek op m'n best ben. Jensen bedden zorgt ervoor dat ik elke dag uitgerust wakker word, zodat ik alles in het werk kan stellen om mijn doelen te bereiken. Uitgerust wakker worden en klaar zijn om te presteren is van cruciaal belang om op hoog internationaal niveau te kunnen concurreren. Daarom neem ik, als ik voor de Wereldbekerwedstrijden de wereld rondreis, ook mijn eigen reismatras van Jensen mee. Dan weet ik zeker dat ik altijd goed slaap en ben ik klaar om de beste prestaties te leveren, waar ik ook maar ben!

Morten Hegseth

Morten Hegseth

Ik heb al heel lang last van een heel gevoelige rug. De keuze voor een goed bed en matras is voor mij een kwestie van pijn hebben of niet.

Het voordeel van Jensen is niet alleen dat de matrassen heel gemakkelijk kunnen worden versteld, maar ook dat je de hardheid of zachtheid kunt regelen met de afstandsbediening die aan het bed hangt.

Marie Olsson Nylander

Marie Olsson Nylander

Ik hou van uitslapen en kan heerlijk ontspannen in mijn slaapkamer als ik wat rust nodig heb. Ik heb een Jensen-bed en vind het heerlijk om er elke avond weer in te kruipen. Beddengoed en bedtextiel vind ik ook belangrijk. Mooi beddengoed, kussens en een sprei creëren de juiste sfeer. Een opgeruimde slaapkamer draagt bij aan de harmonie en rust die je nodig hebt voor een goede nachtrust.

Marie Olsson Nylander, interieurstylist en hoofdpersonage in de populaire Noorse tv-serie “Droomhuis op Sicilië”

João Manzarra

João Manzarra

Hoe meer de jaren verstrijken, des te meer ik mijn slaap waardeer. Kon ik vroeger op elke plek of in elke hoek slapen, nu kan ik alleen nog maar in mijn Jensen bed slapen. En wat voor een bed! Bijna 4,4 vierkante meter magische steun en comfort, helemaal van top tot teen. De nachten zijn nu langer ... maar ach, zo is het leven!

Suvi Hartlin

Suvi Hartlin

De reden waarom wij voor een nieuw bed hebben aangeschaft, zijn mijn rugproblemen en ik heb een bed nodig dat mijn onderrug ondersteunt. Naast de betere ondersteuning is Jensen ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Een van onze voorwaarden voor het kopen van een nieuw bed was ook de breedte ervan. Nu kunnen zelfs onze twee honden bij ons in bed.

Marcus Sterner

Marcus Sterner

We got our first Jensen bed 11 years ago and it was a revolutionary experience. Getting to wake up every morning feeling 100% rested and ready for a new day is a truly great feeling that we had not experienced before. We recently treated ourselves with a new Jensen bed, but it was never an option to sell the first one as our son got super excited realizing he could take over the old bed.

Kristin & Christian

Kristin & Christian

We are very happy with our choice of Jensen! The support is fantastic and our bodies feel really refreshed when we wake up. The only downside is that we used to think hotel beds were comfy, but not anymore =) There is nothing that beats the feeling of resting in a Jensen bed!

Eline Sundvoll and Emil Sørskår

Eline Sundvoll and Emil Sørskår

We’re absolutely delighted with our Jensen bed. Our experience of the bed is that it’s super comfortable to lie in. It provides perfect support for our backs, as we have a different firmness level on each of our sides. We wake up feeling refreshed and without any stiffness in our lower backs on those days we want to lie in and enjoy a cup of coffee at our bedside. You’re guaranteed a good night’s sleep in a Jensen bed. 

Anniken Bjørndalen

Anniken Bjørndalen

The sleep of your dreams every night. Whenever I’m travelling, I always look forward to coming back home to my bed. I’m super satisfied – in fact I’ll always sleep in a Jensen.

Ann & David

Ann & David

After looking at several makes of reclining beds  we decided to buy two single Jensen  Supreme Beds and two Toppers in 2013. After using them for a few weeks my wife had great difficulty in using the handheld control. I contacted Jensen about this and they sent in their technician and upgraded the beds, so we could use an app on our phones to control the beds. My wife uses the app every morning and evening. When my wife raises her bed during the night,  it doesn’t disturb me, as the motors are so quite.

Last year we had problems with the toppers, we sent photos to Jensen and they replaced them straight away as they were with the  five year guarantee period.  One or two of the updates for the app didn’t work correctly, we let Jensen know straight away and they got their developers to sort the problem out.

Another advantage with the reclining beds, is that when we have to change the sheets, raising the beds makes it very easy for us to do. The beds are still very comfortable and we both have a good night’s sleep.

Vesa Lepola

Vesa Lepola

We are very pleased with our new Jensen Prestige bed. With the guidance of an professional seller, it was customoted for us. The zone system and the high-quality springs are fully supported by the body. We can use the new Jensen exact comfort adjustment mechanism to continuously customise the beds. The quality of sleep has improved and in the morning we wake up as a refreshed. I strongly recommend!

Ingunn Irene Sviggum Helgerud

Ingunn Irene Sviggum Helgerud

I’ve slept well in a Jensen bed since 1986! Wholeheartedly recommended. Sleep well!

Nathaniel Lande

Nathaniel Lande

Made in Norway and found in over 20 countries, Jensen Beds and TOPPERS are exceptionally crafted and comfortable, exceeding all comfort consideration. Thoughtfully designed for individual ‘zone comfort’ by Jensen’s Dream Team,  I’ve not had a better nights sleep. A measured  portion of our days and nights are needed for refreshing rest and relaxation and if you’re fortunate to sleep on a Jensen in hotels and homes, I think you’ ll find they meet expectation. At least they did for me.  Sleep on a Jensen, and you won’t be disappointed.

Best Selling Author
National Geographic's THE 10 BEST OF EVERYTHING