Kwaliteitsgaranties

Met het oog op u en de natuur zijn alle Jensen bedden en topmatrassen voorzien van het Zwaanlabel. De producten met het Zwaanlabel moeten voldoen aan strenge eisen t.a.v. milieuaspecten gedurende de gehele levensduur van het product - van grondstof tot afval- of recyclingproduct.

Alle Jensen-matrassen hebben vijf jaar volledige garantie en 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk. Op het garantiebewijs dat u bij het bed ontvangt , kunt u de volledige voorwaarden lezen. Download Jensen garantie en verzorgingsinstructies

FOREST STEWARDSHIP COUNCIL®
Al onze houten frames zijn FSC® goedgekeurd. FSC® verzekert dat al het hout verkregen en verwerkt is op een verantwoorde en sociaal bevoordelijke manier.

Toleranties

De gebruikte materialen in Jensen-bedden zijn elastisch en flexibel. Dit betekent dat de lengte en breedte van de bedden, matrassen en topmatrassen kan variëren. Ga naar onze website voor meer informatie.

Keerbare matrassen en topmatrassen:
Lengte: ± 2 cm
Breedte: Maten tot en met 90 cm ± 1 cm
Maten boven 90 cm ± 2 cm

Nordic-bedden en Continental-onderstellen:
Houten bedframes: ± 2 mm

Voor het overige volgen Nordic-bedden en Continental-onderstellen de hierboven beschreven standaards. Deze standaards gelden ook voor onze op maat gemaakte bedden.

Passie voor vakmanschap

Passie voor vakmanschap

Deskundigheid op het gebied van slaap.

Deskundigheid op het gebied van slaap.