jensen_softprotect_tempsmart_protect_mattress_protector

Beschermt topmatrassen van Jensen

Een topmatras van hoge kwaliteit draagt bij aan een betere nachtrust. Het matras moet u omsluiten, zacht aanvoelen en tegelijkertijd uw lichaam op de juiste wijze ondersteunen. Maar om uw topmatras mooi schoon te houden (en tegelijk slijtage tegen te gaan) hebt u een topmatras nodig dat het bed beschermt tegen vuil, stof en vocht. En dat u toch een goed ligcomfort biedt.

Jensen SoftProtect voor topmatrassen is eenvoudig aan te brengen en te gebruiken. U kunt de tijk gemakkelijk verwijderen, reinigen en natuurlijk gewoon in de machine wassen. SoftProtect gaat de ontwikkeling van stofmijt in het topmatras tegen. Het is gemaakt van dun, elastisch materiaal met een oppervlak dat dankzij een speciale behandeling een langdurige vochtafstotende werking heeft. Deze beschermtijk voor topmatrassen is luchtdoorlatend en maakt - ondanks de vochtafstotende werking - een goede ventilatie van het bed mogelijk.

Daarnaast is SoftProtect zacht en comfortabel, met stretch die de contouren van het topmatras volgt. Dit alles zorgt voor een prettig ligcomfort en een uitstekende bescherming van het matrasoppervlak.

BAYGARD® WRS

SoftProtect bevat BAYGARD® WRS. BAYGARD® WRS bestaat uit speciale polymeren die zorgen voor een zeer duurzaam waterafstotend effect. BAYGARD® WRS bevat geen schadelijke stoffen, zoals zware metalen of formaldehyde.

De SoftProtect-hoes wordt in een bad met een mengsel van water en BAYGARD® WRS gedompeld. Daarna wordt de hoes tussen twee grote rollen geperst. Tot slot wordt de hoes gedroogd bij een temperatuur van 155 °C.
 
Wassen: Jensen SoftProtect kunt u eenvoudig wassen op 60 ˚C. Niet in een droogtrommel drogen. Niet strijken.
Garantie: 5 jaar garantie op Jensen SoftProtect
Samenstelling van de stof: 100% polyester
Kleur: wit.
Afmetingen:
75/80/90/105/120/140/150/160/180/210 x 200 cm
75/80/90/105/120/150/160/180/210 x 210 cm
Split 150/160/180 x 210/200 cm

VRIENDELIJK VOOR DE NATUUR. EN VOOR U.

VRIENDELIJK VOOR DE NATUUR. EN VOOR U.

expertise

expertise

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP