Veersysteem

Optimaal ligcomfort, daar draait het bij Jensen al om sinds de oprichting in 1947. Naast ligcomfort is maximale ondersteuning erg belangrijk. En dat hebben we nog meer verbetert: in al onze bedden zit nu Jensen Pocket on Pocket Technoloy.

Pocket on Pocket. Jensen full pocket technology.
Jensen Pocket on Pocket Technology is een geheel nieuw en verbeterd veersysteem. Jensen Pocket on Pocket in alle lagen van het bed creëert een volledig nieuwe wereld van ligcomfort. Het lichaam zakt dieper weg in het matras en krijgt steun waar die nodig is. Pockets in de ondervering zorgen voor stabiel comfort zonder storende zijwaartse beweging (tweepersoonsbed).

Veersysteem
In onze keerbare matrassen zit altijd een veersysteem dat voor de verschillende productniveaus het beste ligcomfort oplevert. De veersystemen die we gebruiken, zijn Jensen Aloy®, Jensen Sense, Jensen Support en Jensen Reflect. Hieronder kunt u meer lezen over deze veersystemen.

Spring-Aloy

Jensen Aloy® 2.0

Jensen Aloy ® is ons beste, meest flexibele veersysteem, dat zich voortdurend aanpast aan uw wisselende lighouding en gewichtsverdeling. Dankzij het veersysteem heeft het gehele matras een zeer zacht oppervlak, omdat de stevigere zones pas steun gaan verlenen wanneer uw lichaam verder in het matras wegzakt. Wist u dat het schoudergewricht een van de soepelste gewrichten van uw lichaam is, en de meeste kans op letsel loopt? Dit instabiele gewricht wordt voortdurend blootgesteld aan druk, vooral als u op uw zij slaapt. Daarom introduceren we Aloy ® 2.0. Het geheim is een verbeterd Aloy ® veersysteem, met een extra zachte schouderzone die uw schouders volop bewegingsruimte geeft.
Spring-Sense

Jensen Sense 2.0

Een gevoelig veersysteem, waarbij elke veer in een stoffen zakje (pocket) is gewikkeld. Het gevolg is dat elke veer individueel werkt; daardoor wordt de drukvermindering beter en gelijkmatiger. Een stalen randje boven en onder aan de veren geeft ze grote zijstabiliteit. Het systeem van vijf zones, met zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug, zorgt voor een gelijkmatiger en meer drukverlagend ligcomfort, ongeacht iemands lichaamsbouw of lighouding.
Spring-Support-2

Jensen Support

Een veersysteem waarbij elke veer in een stoffen zakje (pocket) is gewikkeld, waardoor deze individueel werkt en zorgt voor een gelijkmatiger drukverdeling. Met Jensen Support Pocket in de ondervering ontstaat een stabiel ligcomfort met goede zijstabiliteit.
Spring-Reflect-2

Jensen Reflect

Elke veer is in een stoffen zakje (pocket) gewikkeld, waardoor hij individueel werkt en zorgt voor een gelijkmatiger drukver deling. Jensen Reflect Pocket in de ondervering maakt dat het lichaam dieper in het matras wegzakt en dat draagt bij aan een gelijkmatiger drukverdeling.