jensen_beds_hodepute_pillow

Pillows

JENSEN PERFECTPILLOW

De Jensen PerfectPillow is gevuld met duizenden vezelbolletjes, die de vorm van uw hoofd aannemen.

U kunt de dikte en de veerkracht van het kussen aanpassen door er net zolang vulling uit te halen totdat u de perfecte steun voor uw hoofd en schouders hebt. Vezelbolletjes behouden hun veerkracht lange tijd en kunnen herhaaldelijk worden gewassen. Wanneer het kussen na de was in elkaar gefrommeld is, moet u het goed opschudden en een beetje opkloppen.

De Jensen PerfectPillow kan op 60 °C in de machine worden gewassen en kan in de droger. Zie de wasvoorschriften op het etiket van het kussen.

Afmeting: 50 x 70 cm.

JENSEN TEMPSMART™

Jensen TempSmart™-kussen heeft een temperatuurregeling die de temperatuurschommelingen waardoor u onrustig slaapt, actief tegengaat en afvlakt.

Deze innovatieve technologie bestaat uit miljoenen microcapsules die zich constant aan het klimaat van de huid aanpassen door overtollige lichaamswarmte te absorberen, op te slaan of vrij te geven. Zo vormen de microcapsules een buffer tegen oververhitting en zweten aan de ene kant, en kou en rillingen aan de andere kant. Het resultaat is een perfecte regulering van uw lichaamstemperatuur die u in de comfortzone houdt en een optimaal ligcomfort garandeert. Het TempSmart™- kussen is daardoor ideaal voor iedereen die moeite heeft om de hele nacht een gelijkmatige lichaamstemperatuur vast te houden.

De Jensen TempSmart™ Pillow kan op 60 °C in de machine worden gewassen en kan in de droger. Zie de wasvoorschriften op het etiket van het kussen.

Maat 50 x 70 cm.

VRIENDELIJK VOOR DE NATUUR. EN VOOR U.

VRIENDELIJK VOOR DE NATUUR. EN VOOR U.

expertise

expertise

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP