De Noorse biatleet Johannes Thingnes BØ kiest Jensen voor het beste ligcomfort

Johannes Thingnes Bø (24) is de trotse eigenaar van maar liefst drie gouden medailles behaalt op de Wereldkampioenschappen biatlon. Training en herstel gaan daarvoor hand in hand, en dan is het belangrijk om ’s nachts goed te slapen. Voor een optimaal ligcomfort heeft het supertalent een bed van Jensen gekozen.

Als je aan Johannes Thingnes Bø vraagt hoe het komt dat hij zo goed is geworden, wijst hij op twee dingen: training en herstel. Je moet hard en veel trainen, maar herstel is minstens even belangrijk - en zijn aandacht voor een zo goed mogelijk herstel is een van de redenen waarom hij als topsporter zo ver is gekomen. 

Het lichaam komt weer op krachten

Herstellen wil zeggen dat je de fysiologische onbalans in het lichaam, ontstaan door training en wedstrijden, weer in evenwicht brengt. Topsporters, die hun lichaam wel vier keer per dag fysiek uitputten, moeten goed kunnen herstellen om succesvol te kunnen zijn. Voor een effectief herstelproces is vooral goed, diep slapen belangrijk, en dat kan alleen bij optimaal ligcomfort. 

Gekozen voor Jensen

Daarom heeft Johannes Thingnes Bø gekozen voor een samenwerking met Jensen Beds. Als sporter aan de wereldtop is hij extra afhankelijk van goede slaap en goed ligcomfort, dus dat staat hoog op zijn prioriteitenlijst. Het matras van Jensen draagt ertoe bij dat hij optimaal herstelt en klaar is voor de volgende trainingssessie. 

Aan de wereldtop

Op dit moment is Johannes Thingnes Bø een van de favorieten bij de mannen. Toen hij 20 was, won hij zijn eerste World Cup-wedstrijd bij de grote jongens, en niet zo zuinig ook, want hij kwam met een halve minuut voorsprong over de finish. In 2014 werd hij op het Noorse nationale sportgala voor deze prestatie beloond met de prijs voor de grootste doorbraak van het jaar. Later won Thingnes Bø drie keer goud, vier keer zilver en twee keer brons bij wereldkampioenschappen en stond hij zeventien keer op het podium bij een World Cup-wedstrijd.

Ligcomfort 

Jensen biedt exclusief ligcomfort, met heerlijke steun in de gevoelige zones van het lichaam: rug, heupen, schouders en nek - ongeacht of je liever op een hard of op een zacht matras ligt. De motivatie voor veel van Jensens innovaties is de wil om het optimale ligcomfort te vinden.

Meer nieuws

arne-jensen-vital-1200x800-web

76 jaar traditie en innovatie

Wij vinden dat u nooit moet worden tegengehouden omdat u moe bent. Deze ambitie is al sinds de start in 1947 de drijfveer achter ons werk. Vandaag is het 76...
Lees meer